Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing is niet meer zoals vroeger. Toen kwam de glazenwasser die zijn ladder tegen het kozijn plaatste en met gevaar voor eigen leven uw ramen zeemde.

Met de huidige regelgeving is er veel veranderd! Tot maximaal 10 meter hoogte wordt er nog gewerkt met een ladder. Daarboven is men aangewezen op de hoogwerker of het telescoop wassysteem. Het inzetten van een hoogwerker is duur, maar vaak noodzakelijk. Het telescoop wassysteem is echter veel goedkoper en biedt vaak een passende oplossing. Het werkt als volgt; vanuit een aanhanger of bus wordt puur water met een druk van 7 bar door de speciaal ontworpen telescoop gepompt; de ramen worden hierbij geborsteld en goed nagespoeld.Door de goed reinigende werking van het pure water en het feit dat puur water vlekvrij opdroogt, zijn zeem en wisser overbodig geworden.

Schoon glas geeft méér licht binnen en bepaald voor een groot deel de uitstraling van uw pand, zowel binnen als buiten. Schone kozijnen bepalen de levensduur van het verfwerk en eveneens de uitstraling van uw pand. Schoonmaakbedrijf Kleyweg werkt met gecertificeerde glazenwassers die uw kozijnen ook altijd schoonmaken.

Glasbewassing